Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Xiaomi Mi MIX 2 mellett fog debütálni az új phablet is, a Mi Note 3. Tavaly az Mi Note 2 Snapdragon 821-es processzort, illetve 4/6 GB RAM-ot kapott, pont mint a Mi MIX.

A Mi MIX 2-ben kizárásos alapon Snapdragon 835 lesz, azonban a Mi Note 3-ról most egy érdekes infó látott napvilágot. Felkerült a /LEAKS oldalára a készülék doboza, melynek hátulján olvasható néhány specifikáció. Kínaiul vannak, így nem állnék neki fordítani, de ami jól látható, hogy duál kamera lesz a hátlapon, illetve a processzornál olvasható a “660”-as szám. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy Snapdragon 660 lesz az Mi Note 3-ban, nem pedig a csúcsprocesszor.

Ez persze nem zárja ki azt, hogy két verzió lesz az Mi Note 3-ból, illetve Kínában bármit megcsinálnak neked, amit kérsz, szóval a kép nem is biztos, hogy a valóságot tükrözi. Ezt így érdemes észben tartani, de két nap és minden kiderül.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.