Pár perccel ezelőtt érkezett meg a Samsung Magyarország-tól a meghívó az augusztus 2-án megrendezésre kerülő Unpacked 2016 eseményre, ahol bemutatkozik az új Galaxy Note 7.

A Galaxy Note 7-ről a meghívóban csak ennyit árultak el:

A továbbfejlesztett S Pennel és hatalmas kijelzővel érkező Galaxy Note7 a teljesítmény és az önkifejezés eszköze. Elsősorban azok számára készült, akik a telefonjukból – csakúgy, mint életük minden területéből – a legtöbbet szeretnék kihozni. A Galaxy Note7-tel a maximumot nyújthatod a munkahelyeden, otthon, és akkor is, ha épp a kettő között vagy.

Grace_Invitation_2_Social_.com_v1Kiderült továbbá a hivatalos álláspont is arról, hogy miért lett Note 7 az elnevezés és miért maradt ki a Note 6.

“A névválasztásnak több oka is van. A Galaxy Note7 tökéletesen kiegészíti a Galaxy S7 és S7 edge készülékeinket, így az elnevezéssel elsősorban a termékpalettánkat szerettük volna egységesíteni. Emellett a Galaxy Note7 név segít eligazodni a Samsung legkorszerűbb mobiltechnológiájában, hiszen az új készülék tudása összhangban van a Galaxy S széria legújabb modelljeivel, és ezt most már a név is jelzi.”

Az élő közvetítés elérhető lesz a www.samsung.com weboldalon is.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.