A Galaxy Note7 életútja igen hektikus volt. Megjelent, megérkeztek róla az első tesztek, visszahívták őket, majd a problémát “javítva” újra piacra került. Kiderült, hogy a probléma továbbra is fennáll, így véglegesen visszahívták a szériát.

Ekkor azt hittük, hogy maga a Note márkanév is veszélybe kerül így, de azóta megerősítette a Samsung is, hogy lesz Note8, részletesen kivizsgálták a Note7-et érintő problémát és óvintézkedéseket is tettek annak érdekében, hogy a jövőben ez ne fordulhasson elő.

[Total_Soft_Poll id=”10″]

Volt korábban pletyka arról, hogy a Samsung visszahozza az élők sorába a Galaxy Note7-et, ami egyébként ésszerű döntés, hisz tudják mi a hiba, javították is azt, a különböző raktárakban most pár millió készülék életcél nélkül fekszik és várja a sorsát.

Az igény továbbra is megvan a Galaxy Note7-re, ezért és a fent említett ok miatt a Samsung bejelentette, hogy néhány országban elérhető lesz a készülék javított változata. Azokban a régiókban, országokban lesz elérhető, ahol a legtöbb igény van rá, valamint a kormány is zöld utat ad. A javított mobilok kisebb akkumulátort (3000 mAh) kapnak, melyeket át is vizsgálnak, mielőtt bekerülnének a készülékbe.

Nem tudni, hogy mely országokban lesz elérhető a Note7 újra, de amint van információ, közölni fogjuk.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.