A belépőszintre nagyon sokan várják a J-széria új képviselőit, melyek megjelenése időszerű lenne, tekintve hogy tavaly nyáron mutatták be a tavalyi modelleket. A héten az amerikai AT&T szolgáltató már el is kezdte árulni a telefont 179,99 dolláros szerződés nélküli áron, ami átszámolva nagyjából 51.000 Ft.

A telefonban egy 5 hüvelykes HD kijelző és a Samsung saját Exynos 7570 típusú 4 x 1,4 GHz-en működő rendszerchipje található. 1,5 GB RAM-ot és 16 GB bővíthető (256 GB-ig) belső tárhelyet kapott. A dobozból kivéve Android 7.0 Nougat fogad majd minket, a kamerákat tekintve pedig 2/5 MP-ről beszélhetünk. Az akkumulátor 2600 mAh kapacitású, ami az 5 hüvelykes HD kijelzőhöz még éppen hogy elegendő, de lehetne nagyobb is.

Várjuk a hazai bejelentést is, ha már Amerikában lehet kapni a telefont, akkor már csak idő kérdése, hogy hazánkban is megjelenjen.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.