A Marvel Moziuniverzumban (MCU) Vasembert, vagyis Tony Starkot alakító Robert Downey Jr. volt az Extra vendége feleségével, ahol elejtett egy megjegyzést arra vonatkozóan, hogy visszatérhet még a Marvel világába.

“Bármi megtörténhet” — válaszolta a kérdésre, hogy szívesen bújna-e újra a milliárdos, playboy és emberbarát Stark bőrébe és páncéljába. Ugyanakkor gyorsan azt is hozzátette, hogy már “letette fegyvereit és új utakra lépett, akárcsak a Marvel”.

A színész elmondása szerint izgatottan várja a Marvel új filmjeit és produkcióit, többek között a Disney+ streamingszolgáltatóra érkező sorozatokat és animációs rövidfilmeket. Korábban Jeff Goldblum beszélt arról, hogy a What If…? című animációs sorozatban jelenhet meg újra Vasemberként Downey Jr.
A What If…? 2021-ben kerül majd a Disney+ műsorkínálatába, részei pedig alternatív történeteket fognak bemutatni a már ismert MCU sztorikból. Az első részben például azt láthatjuk majd, hogy mi lett volna, ha Steve Rogers helyett Peggy Carter kapja a szérumot és belőle lesz Amerika Britannia Kapitány?

S mivel az is megerősített már a Disney által, hogy Carter karakterét is az eredetileg őt alakító színésznő, Hayley Atwell fogja megszólaltatni, így van potenciál abban, hogy Vasembert is hasonló módon fogjuk viszontlátni.

De feltűnt Robert Downey Jr. neve az idén márciusban a mozikba kerülő Fekete Özvegy film stábjának nevei között is, szóval az is lehet, hogy erre utalt az interjúban Downey Jr.

Ti örülnétek neki, ha Vasember visszatérne az MCU-ba?

Hirdetés
FORRÁSCNET
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt