Hirdetés

Kedden hatalmas bombát dobott a szórakoztató piacra az egyik legmeghatározóbb gyártó az iparban. A Disney ugyanis bejelentette, hogy 2019-ben saját stream rendszerük debütál majd. Ezzel együtt azt is elárulta az igazgató, hogy a Pixal és Disney filmek 2019 után kizárólag a saját rendszerükön keresztül érhető majd el online.

A Netflix pedig egyből le is támadta a vállalat vezetőit és komoly tárgyalásokat kezdeményezett. Ted Sarandos szerint a tárgyalások még aktívak és próbálja kiharcolni, hogy 2019 után a Lucasfilm és Marvel alkotások ne tűnjenek el végleg a rendszerből.
A Disney vezetőinek persze minden joga megvan, hogy megvonja a stúdiók filmjeinek vetítését az egyeduralkodó Netfilxtől, de egyelőre nincs információnk a végleges döntésről.
Amely egyébként azért is nehéz, mert számos Marvel történet landolt a Netflix filmgyárában, így a levegőben van az is, hogy a Daredevil-lel vagy akár a Jessica Jones-al mi is lesz.

Érdekes fordulat, hogy a Disney részvényei visszaestek a bejelentés után és a konkurens Hulu meg Amazon rendszerek papírjai erősödtek.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.