Hirdetés

Ming-Chi Kuo a napokban szorgosan szivárogtatta a különböző pletykákat, most itt egy újabb: úgy véli, egy olcsóbb AirPods és a következő AirPods Max is jöhet jövőre.

Az Apple új fülesei 2024 második felében vagy 2025 elején érkezhetnek, az AirPods Max következő generációja mellett egy olcsóbb, 99 dolláros AirPods is bemutatkozhat.

Olcsóbb AirPods és a következő AirPods Max is jöhet jövőre

A jelenleg forgalomban lévő második generációs AirPods 120 dollár, így a következő modell 30 dollárral lehetne olcsóbb a jelenleginél. Ezt a harmadik generációs követi 169 dolláros árral, ez azonban csak vezetékesen tölthető, a vezeték nélküli töltéshez szükséges tokkal csomagolt verziót 179 dollárért árulják.

Nem lenne újdonság az Apple részéről, ha olcsóbb belépő modellt kínálna a fülesekből is, ugyanis tavaly az Apple TV-vel pont ugyanezt tették.

Kuo korábban már megosztotta, hogy a 2023-ban érkező AirPods modellek már USB-C portos tokkal rendelkezhetnek. Hogy idén érkeznek-e új modellek, vagy a korábbiakat állítják át az új csatlakozóra, esetleg csak 2024-ben jönnek az újak és azok kapnak Type-C portot, később fog kiderülni.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.