Hirdetés

Október 4-én lesz a Pixel 8 széria bejelentő eseménye, a Google már kiküldte a meghívókat egy nappal az Apple bemutató bejelentése után.

Az esemény New York városában lesz, helyi idő szerint délelőtt 10-kor kezdődik. A Google úgy fogalmazott, hogy a Pixel portfólió újdonságait mutatják be, tehát elképzelhető, hogy a Pixel Watch 2 is ekkor érkezik.

Nem sokkal ezelőtt a Pixel 8 Próról jelent meg kiszivárgott kép a Google saját online áruházában, ez itt látható:

Október 4-én lesz a Pixel 8 széria bejelentő eseménye - a kiszivárgott kép

A Pixel 8 Próról mostanság sok pletykát hallhattunk, például azt, hogy a hátlapján egy hőmérőt találunk majd, a kijelzője 6,7 lesz 120 hertzes QHD+ LTPO OLED technológiával, a teljesítményért pedig a Tensor G3 felelhet.

A memória 12 GB lehet, a tárhely pedig 128 GB vagy 256 GB, az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá kerülhet, a hátlapon pedig egy 50 megapixeles, optikai stabilizálással rendelkező főkamera, egy 64 megapixeles ultraszéles egység és egy 48 megapixeles telefotó kamera is elhelyezkedhet, elől pedig egy 11 megapixeles szelfi kamera kaphat helyet, az üzemidőt pedig egy 4950 mAh-s akkumulátor garantálhatja, amit 27 wattal lehet tölteni. A szoftver nem túl meglepő módon Android 14 lehet.

A sima Pixel 8 ugyanazt a lapkát, Android verziót, szelfi kamerát, tárhely opciókat, ujjlenyomat-olvasót kaphatja, de a kijelzője egy 6,17 hüvelykes 1080 x 2400 pixel felbontású, 120 hertzes panel lehet, dupla hátlapi kamerarendszerrel, melynek fő eleme az 50 megapixeles egység lehet, mellé pedig egy 12 megapixeles ultraszéles kamerát párosíthatnak. Az akkumulátora is némileg kisebb, 4485 mAh-s lehet 24 wattos vezetékes, valamint 12 wattos vezeték nélküli töltés támogatásával.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.