Július elején mi is beszámoltunk róla, hogy új készüléken dolgozik a Nokia. Most egy mobiltokokat gyártó cég oldalára kerültek fel új képek a Nokia 7.2-ről, melyek teljesen összefüggnek a korábbi pletykákkal.

A korábban kikerült fotókon egy nagyobb bevágással és alsó kávával rendelkező mobil volt látható, ami vélhetően közelebb áll a valósághoz. A három hátlapi kamerát viszont az új képek megerősíteni látszanak, ahogy a hátlapi ujjlenyomat-leolvasót is.

A korábbi fotókon látható, hogy a DevCheck nevű alkalmazás telepítésre került a mobilra, ennek köszönhetően pedig tudjuk, hogy Snapdragon 660 működhet a hátlap alatt. A 3.5-ös jack csatlakozó felül kapott helyett, a 3500 milliamperóra kapacitású akkumulátort pedig USB Type-C kábelen keresztül tudjuk majd tölteni.

A Nokia 7.2 először valószínűleg Kínában kerül majd bemutatásra, ezt követi majd a globális értékesítés. A dátumról egyelőre semmiféle információ nem szivárgott ki.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!