A Nokia nagy erőkkel készül az IFA 2019 kiállításra, egyik bejelentés előtt álló mobiljuk a Nokia 7.2. Korábban már tokgyártók szivárogtattak ki róla képeket, de azokon kicsit túl jól nézett ki a mobil. A piacra kerülő verzió egy kicsivel több kávát kap, mint a renderek mutatták. Az új fotóknak hála sok meglepetést valószínűleg már nem tartogat a hivatalos bemutató.

A hírek szerint egy 6,2 hüvelykes FullHD+ felbontású IPS-LCD képernyőt kaphatunk, csepp alakú bevágással, amibe a szelfi-kamera kerül beépítésre. Az ujjlenyomat-olvasó hátul kapott helyett a méretes kör alakú kamera sziget alatt.

Qualcomm Snapdragon 710-es lapkakészletét 6GB memória fogja segíteni. Más Nokia készülékekhez hasonlóan most is az Android One program tagja lesz. Android 9.0 Pie operációs rendszert találunk rajta, biztosan frissülni fog Android 10-re.

A kameraszenzorok típusa egyelőre nem ismert, de egy 48 megapixeles Bayer-szűrős és egy ultra széles-látószögű egység beépítése esélyesnek tűnik. A HMD Global szeptember 5-én tartja a bemutatóját Berlinben a 2019-es IFA kiállításon.

Nektek hogy tetszik eddig a Nokia 7.2 ?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!