Az LG a Mobile World Congress kiállítást választotta legújabb csúcskészülékének leleplezésére, ami – a hivatalos kommunikáció alapján – az LG G8 ThinQ nevet viseli. Az új mobillal kapcsolatban annyit lehet tudni, hogy az előlapon 3D-s ToF kamerát fogunk találni, Snapdragon 855 fogja hajtani, illetve az eddigi legnagyobb akkumulátort teszik bele, ami LG zászlós készülékben valaha is volt, ez a hírek szerint 3500 mAh-t jelent, amitől azért nem dobjuk le a hajunkat.

Egy Reddit felhasználó szerint a 128 GB-os változat 1199 kanadai dollárba kerülhet, ami kicsivel több mint 900 amerikai dollár. Ha ezt átváltjuk forintra és rászámoljuk CSAK a 27% ÁFA-t, akkor kb. 323.000 Ft-ot kapunk, tehát vélhetően nem lesz olcsó az új LG csúcstelefon.

LG G8 ThinQ render

Az LG G8 ThinQ-t a vállalat február 24-én fogja leleplezni, a bemutatón mi is ott leszünk és készülünk is a bemutató videóval.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.