Hirdetés

Nem kapna 10-szeres periszkóp kamerát a Samsung Galaxy S24 Ultra a pletykák szerint, három év után egy 3-szoros vagy 5-szörös egységre válthatja a gyártó a zoom kamerát.

Az Ice Universe szerint a Galaxy S24 Ultra egy 10 megapixeles, 3-szoros telefotó kamerát és egy 50 megapixeles 1/2.52 hüvelykes, 0.7µm-nyi pixellel rendelkező szenzort kap 5-szörös optikai nagyítással. Így a nagyítás mértéke ugyan kisebb lenne, a képminőség viszont jelentősen javulhatna.

Nem kapna 10-szeres periszkóp kamerát a Samsung Galaxy S24 Ultra a pletykák szerint - illusztráció
Samsung Galaxy S23 Ultra, forrás: GSMArena

A korábban megjelent pletykák szerint az S24 Ultra egy új, 200 megapixeles főkamerával érkezhet, ami a Samsung ISOCELL HP2SX-es szenzorja lehet, 1/1.3 hüvelykes mérettel, natív négy az egybe és tizenhat az egybe pixelösszevonással, valamint az úgynevezett Super Quad Phase Detection-ös autófókusz is adott lehet. A 12 megapixeles ultraszéles egység és az előlapi kamera változatlan maradhat.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.