Rendhagyóan minden napot összefoglalunk nektek, hisz hatalmas lehetőség nekünk, hogy itt lehetünk és szeretnénk ezt az élményt megosztani veletek.

Március 2, Barcelona, Mobile World Congress. Reggeli után elindultunk a nagy és hatalmas Fira Gran Via-hoz, ahol az MWC zajlik. A város ilyenkor teljesen megváltozik a rendezvény miatt. A forgalmat rendőrök irányítják, a metróvonalak is gyakrabban járnak, mindent megtesznek az ide látogatók kényelméért. Reggel külön busszal mentünk a Plaza de Espana-ról a Fira-hoz, körülbelül 10-15 különjáratos busz vitte az embereket.

IMG_1022 IMG_1025

Mire odaértünk, már nyitva voltak a kapuk, így kezdetét vette a hosszú séta a Mobile World Congress csarnokaiban. 8 csarnok található itt, de egy nap alatt csak 2 csarnokot tudtunk végigjárni. Ezt mértük is az Alcatel ONETOUCH Watch-al is, az eredmény:

IMG_1849 IMG_1850

Jártunk többek között a Sony, a Telekom, a HZO, az Acer, Lenovo, Dell és még sok más cég standjánál, az érdekesebbekről cikket is írtunk, amit időrendi sorrendben az alábbi linken tudtok megnézni: http://tech2.press/mwc15/

Holnap tovább járjuk a csarnokokat, de azt hiszem nem kell emlékeztetnem magunkat, hogy ne pont 19.00-kor hagyjuk el az épületet, mert a 80.000 látogatóból legalább a fele metróval közlekedik, így ha nem akarunk kétszer annyi idő alatt visszaérni, akkor érdemes korábban indulnunk. Holnap (03.03) újabb cikkekkel és összefoglalóval jelentkezünk majd.

IMG_1030 IMG_1032 IMG_1026

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.