Az NVIDIA a GeForce RTX kártyák megjelenése után elérhetővé tette az RTX Voice-ot is, ami a videokártyát használva az olyan mikrofonoknál is elérhetővé tette a zajszűrést, amik nem voltak erre képesek. Én is próbáltam és nagyon jól működött. Az RTX Voice-ot később integrálták az NVIDIA Broadcast alkalmazásba.

Az egyetlen probléma az volt, hogy csak RTX kártyákkal működött (hivatalosan), azonban ez most megváltozik. Az NVIDIA ugyanis frissítette a Broadcast, illetve külön az RTX Voice alkalmazást is, így azok is ki tudják próbálni a zajszűrés funkciót, akiknek nincs drága RTX-es kártyája.

Ehhez nem kell mást tenni, mint letölteni az NVIDIA oldaláról az RTX Voice v0.5.12.6-os verzióját, telepíteni és máris használatra kész. Fontos azonban azt hozzátenni, hogy egyes kártyák teljesítménye így csökkenhet, szóval lehet, hogy kevesebb FPS-ed lesz, miközben megy az RTX Voice.

Hirdetés
FORRÁSUbergizmo
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.