Lényegében majdhogynem harmadáron vásárolható meg a KZ (Knowledge Zenith) fülhallgatója, a ZSR, méghozzá a Gearbest oldalára kattintva. A 27,99 dollár helyett most csupán 9,99 dollárért elcsíphető füles (pontosabban január 15-21-e között minden nap az első 20 darabra értendő ez az ár) a magas és a mély hangoknak is teret enged a duplán balanszírozott armatúráknak köszönhetően.

Mivel mindegyik fülesnek külön-külön is konfigurálták a karakterisztikáját, így tényleg úgy szólalnak majd meg a dallamok, ahogy az a felhasználó elvárja, legyen az rock, vagy éppen klasszikus zene. A fülhallgató zöld és fekete színben vásárolható meg, mindkettő esetben futurisztikus dizájn, hallójáratba illeszkedő kialakítás várja az új tulajdonost.

A 22 ohmos impedancia mellett érdemes még szót ejteni a 10-40 KHz-es frekvenciavisszaadásról, valamint a 107 db-s hangerőről. A KZ ZSR mindössze 0,021 kilogrammos, a mellékelt kábel hossza pedig 1,23 méter, a madzag 3,5 milliméteres csatlakozóba illeszthető. A zajcsökkentő funkcióval ellátott füles tehát 9,99 dollár, de ha nem sikerül a napi első húszba kerülni, akkor is csupán 16,99 dollárba kerül majd 27,99 dollár helyett.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt