A napokban mutatkozott be Koreában az LG új, kellemes ár/érték arányú okostelefonja. Az LG X4+ többek között MIL-STD-810G katonai minősítéssel és egy 5,3 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkezik, valamint Android 7.0 Nougatot futtat. 3000 mAh-s kapacitással bír az akkumulátora, Snapdragon 425 lapkakészlet duruzsol benne 2 GB RAM-mal és 32 GB-os tárhellyel karöltve.

Ezek mellett az X4+ egy kiváló minőségű DAC-ot (digitális – analóg jelátalakító) birtokol, 32 bites 192 kHz-es audio támogatással. Az LG Pay sem maradt el, a tranzakciókat a hátlapon levő ujjlenyomat-olvasóval hitelesíthetjük.

Ami a kamerát illeti, az előlapon egy 5 megapixeles, nagylátószögű (100°) szelfikamera hever, míg a hátlapon egy 13 megapixeles kamera felel a remélhetőleg korrekt felvételekért. Az LG X4+ 230 eurós árcédulával rendelkezik, amely körülbelül 70.000 forintnak felel meg, két színben áll rendelkezésünkre (levendula ibolya és marokkói kék). Arról, hogy Európába mikor érkezik, még nincs információnk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: