Hirdetés

A barcelonai MWC 2019-es kiállítás alatt rengeteg lehetőség van olyan termékeket megismerni, megnézni, amelyek még pl. Magyarországon nem kaphatók. Ilyen a Xiaomi nemrég leleplezett csúcstelefonja, a Mi 9, aminek az áttetsző(nek tűnő) változatát is levideóztuk, valamint ott volt a Redmi Note 7 is az MWC-n leleplezett Mi MIX 3 5G mellett.

A készülékekről már korábban beszámoltunk, a Mi MIX 3 5G-ről pedig azt kell tudni, hogy ugyanaz, mint a MIX 3, csak Snapdragon 855-ös rendszerchipet, Snapdragon X50-es 5G modemet és egy 5G logót kapott (a hátlapjára), ezenkívül minden aspektusban egyezik az általunk is tesztelt elődmodellel. Az ára (mivel erősebb hardvert kaptot) picit emelkedett, a MIX 3 5G 600 euróba fog kerülni.

A Redmi Ntoe 7 és a Mi 9 élőben is szuper, mindkettőt nagyon kellemes kézben tartani és minőséginek tűnnek. Ha eljutnak hazánkba, biztos siker lesz mindkettő. Ami tuti, hogy mindkét mobilt tesztelni fogjuk majd, amint elérkezik hozzánk a globál verzió.

Képgaléria

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.