Hirdetés

A Samsung 2020-as Galaxy A-szériájának jelenleg két tagja van, a Galaxy A51 és az A71, melyek már Magyarországon is kaphatók egy ideje. Most azonban mindenféle csinnadratta nélkül bemutatták a Galaxy A11-et, a belépőszintű modellt.

A készülék dizájnban nem meglepő módon hasonlít a testvéreire, a 6,4 hüvelykes, HD+ felbontású TFT (!) kijelző egy 8 MP-es kamerát ölel körbe, bár ezt itt a bal felső sarokba tették. A hátlapon tripla kamerarendszert találunk, az elsődleges egy 13 MP-es (f/1.8, AF) szenzor, ezenfelül van egy 5 MP-es (f/2.2) széleslátó és egy 2 MP-es mélységkamera. Az ujjlenyomat-olvasó a műanyag hátlapra került.

Arról nem szól a fáma, hogy pontosan milyen processzor dolgozik benne, egy 8 magos, 1,8 GHz-en működő egységet említenek, RAM-ból 2/3 GB van, a tárhely pedig 32 GB (bővíthető).

Az akkumulátor 4000 mAh kapacitású, ami 15W-os Adaptive Fast Charging technológiát is támogat. Kiindulva abból, hogy belépőszintű telefon, nem számítottam USB-C-re, ebből a szempontból pozitívan csalódtam. Az árról és az elérhetőségről egyelőre nincs információ.

Hirdetés
FORRÁSSamsung
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.