Már Magyarországon is kapható az LG legújabb okostelefonja, az LG X power2. Az új készülék azok számára készült, akik szeretik a nagy kijelzőt, a strapabíróságot, a fejlett kamerafunkciókat és a hosszú üzemidőt. Akkumulátora 4500 mAh kapacitású, így film- és videónézésre, játékra is tökéletes a napi feladatok elvégzése mellett.

Természetesen megkapta a gyorstöltési funkciót is, de akár egy teljes hétvégét is kibír töltés nélkül. 26 órányi telefonbeszélgetést kínál, 18 órán keresztül nézhetünk videókat és 19 órán át böngészhetünk az interneten (a gyártó ígérete szerint).5,5 colos HD In-cell Touch kijelzővel 1270×720 pixeles felbontást kínál. 5 megapixeles nagylátószögű előlapi kamerát kapott, így a szelfikirályoknak is tökéletes lehet a készülék. Az Auto Shot és a Gesture Interval Shot funkciói pedig leegyszerűsítik a szelfikészítést, hiszen amint arcot vagy kézjelzést érzékel, azonnal aktiválódik a kioldó. A hátlapi kamerája 13 megapixeles, Zero Shutter Lag funkcióval rendelkezik, ezáltal a gombnyomás pillanatában azonnal elkészíthetjük a képeinket.

Az LG X power2-t azok számára terveztük, akik két töltés között is maximális használhatóságot várnak el okostelefonjuktól, illetve a csúcskészülékeinken megtalálható funkciók többségére is igényt tartanak” — mondta Juno Cho, az LG Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnöke. „A kivételesen hosszú üzemidő, a nagyméretű kijelző és a rendkívüli kamerás képességek milliók számára tették ideális választássá az első X power modellt. Arra számítunk, hogy az X power-sorozat legújabb tagja is hasonló népszerűségnek örvend majd.

Az LG X power2 már kapható a hazai szolgáltatók kínálatában nagyjából 70.000 Ft-ért.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: