A Google igen sokat fejlesztett az elmúlt időszakban a Gmailen, növelve a biztonságot kitiltottak néhány fájltípust, növelték a csatolható állományok maximális méretét és most pénzküldési lehetőséggel is felruházták az androidos Gmail alkalmazást, illetve weben is elérhető a funkció.

Sajnos ez a megoldás egyelőre csak Amerikában működik. A tranzakció a Google Walleten keresztül történik, oda kell beregisztrálnod bankkártyádat, az applikációban pedig mintha csak csatolmányt küldenél, megjelenik a pénzküldési és pénz kérési funkció.

Így a pénzküldéshez a Google Wallet regisztráción felül nem kell semmilyen külső appot használni, egyszerűen elintézhető és nincs tranzakciós díj, az összeg pedig közvetlenül a bankkártyára érkezik.

A funkció sajnos csak Amerikában érhető el, ott viszont mától.

Hirdetés
FORRÁSGoogle
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Magyar nyelvű oldalon Magyarországon élőket nem érintő “hír”, de ez természetesen a címből nem derül ki, mert hát azért csak klikkoljanak a népek, köszi.

Comments are closed.