Hirdetés

Egyre több jel mutat arra, hogy a Samsung az idei csúcstelefonok mellé egy-egy Lite modellt is piacra fog dobni. A Samsung francia weboldalán megjelent egy időre az SM-G770F/DS készülék támogatási oldala, ami ha minden igaz, Galaxy S10 Lite néven fog debütálni.

A telefon már az FCC oldalán is felbukkant, illetve néhány specifikációról is lehetett már hallani. Többek között 4500 mAh-s akkut, 45W-os gyorstöltést, Snapdragon 855 chipet és 8 GB RAM-ot kaphat. Eddig nem úgy fest, mint ami „Lite” lenne.

Kamerák tekintetében három szenzor lesz a hátlapon: egy 48 MP-es fő, egy 12 MP-es ultraszéles és egy 5 MP-es mélységkamera. Az előlapra 32 MP-es kamera várható. A Samsung oldaláról már eltávolították a bizonyítékot, de nem véletlen került fel oda, illetve azt is tudjuk, hogy ami egyszer megjelent a neten, az ott is marad.

A vállalat egyébként nem csak S10 Lite-ot, hanem Note10 Lite-ot is tervez piacra dobni. Az SM-N770F modellszámú okostelefon már a Geekbench oldalán is megfordult, ami alapján kiderült, hogy a Note9 lapkáját, az Exynos 9810-et kapja majd meg, de róla ennél többet nem tudni még.

Megjelenési dátumról egyelőre nincs információ, de úgy gondolom, nem kell már sokat várni.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMGSMArena
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.