Egyre több jel mutat arra, hogy a Samsung az idei csúcstelefonok mellé egy-egy Lite modellt is piacra fog dobni. A Samsung francia weboldalán megjelent egy időre az SM-G770F/DS készülék támogatási oldala, ami ha minden igaz, Galaxy S10 Lite néven fog debütálni.

A telefon már az FCC oldalán is felbukkant, illetve néhány specifikációról is lehetett már hallani. Többek között 4500 mAh-s akkut, 45W-os gyorstöltést, Snapdragon 855 chipet és 8 GB RAM-ot kaphat. Eddig nem úgy fest, mint ami “Lite” lenne.

Kamerák tekintetében három szenzor lesz a hátlapon: egy 48 MP-es fő, egy 12 MP-es ultraszéles és egy 5 MP-es mélységkamera. Az előlapra 32 MP-es kamera várható. A Samsung oldaláról már eltávolították a bizonyítékot, de nem véletlen került fel oda, illetve azt is tudjuk, hogy ami egyszer megjelent a neten, az ott is marad.

A vállalat egyébként nem csak S10 Lite-ot, hanem Note10 Lite-ot is tervez piacra dobni. Az SM-N770F modellszámú okostelefon már a Geekbench oldalán is megfordult, ami alapján kiderült, hogy a Note9 lapkáját, az Exynos 9810-et kapja majd meg, de róla ennél többet nem tudni még.

Megjelenési dátumról egyelőre nincs információ, de úgy gondolom, nem kell már sokat várni.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMGSMArena
FORRÁSGSMArena
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.