Noha a Samsung Galaxy S9 és S9+ még csak nemrég jelent meg a piacon, a Samsung nem áll le, már javában zajlik a Note9 fejlesztése. A bemutatásáig bizonyára jó sok pletyka és szivárgás lesz, itt vannak az első hírek…

A Galaxy Note9 várhatóan július végén vagy augusztusban fog bemutatkozni, az előlapján pedig egy 6,4 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt fogunk találni, 18,5:9-es képaránnyal. A rendszerchip nem fog változni az S9-szériához képest, tehát marad az Exynos 9810, mellé 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet láthatunk majd.

A hírek szerint az akkumulátor 4000 mAh kapacitású lesz, ami azért jelentős előrelépés a Note8-hoz képest, a hátlapon pedig a Galaxy S9+ dupla kameráját találjuk majd (bár vannak elképzelések tripla hátlapi kameráról is).

Evan Blass posztolta Twitteren, hogy a Samsung Galaxy Note9 (SM-N960U) kódneve Crown, vagyis korona lesz. A Galaxy S9 esetében ez Star (csillag) volt, a korona pedig találó név a Samsung 2018-as abszolút csúcskészülékének. Azért reméljük, hogy nem egy tollas S9+-t fogunk látni, hanem lesz valami extra tulajdonsága is, amiért érdemes lehet majd megvenni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.