A Samsung Galaxy Note8 egy remek készülék, azonban egyáltalán nem mondható üzemidő-bajnoknak. A beépített akkumulátora 3300 mAh kapacitású, ami a 6,3 hüvelykes, QHD+ kijelző mellett igencsak karcsúnak mondható.

A Samsung Galaxy Note9 – ami jelenleg Crown kódnéven fut – a hírek szerint sokkal nagyobb, 4000 mAh kapacitású akkumulátort kaphat, állítja ezt az Ice universe nevű Twitter felhasználó, aki egyébként korábban is posztolt már infókat meg nem jelent Samsung mobilokról.

Hovatovább a holland Galaxyclub szerint a Samsung gyorsabb vezeték nélküli töltésre kapcsol és az első ezt támogató készülék a Galaxy Note9 lesz. Felkerült az FCC oldalára egy új vezeték nélküli töltő címkéje, amin 12V / 2,1A bemeneti értékeket láthatunk, a Samsung jelenlegi vezeték nélküli gyorstöltői 9V / 1,67A-re képesek.

Arról már voltak korábban is pletykák, hogy nem fog túl sok mindenben különbözni a Note9 a mostani Galaxy S9+-tól, azonban ha igazak ezek a hírek, akkor ezt a felhasználók nagy örömmel fogják fogadni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.