Az LG Az Igazság Ligája premier előtti vetítésének alkalmával jelentette be, hogy végre Magyarországon is megvásárolhatóvá válik az LG 34UC89G modellszámra hallgató gamer monitor. A készülék 34 hüvelykes képátlóval rendelkezik, méghozzá 21:9-es képarány mellett, így szinte minden tartalom látható lesz a képernyőn, még akkor is, ha már láttunk ennél szélesebb megoldásokat is korábban, ahol ugyanez hangzott el.

A némileg ívelt, 2560 x 1080 pixel felbontású IPS panelt élőben nézegetve az a véleményünk, hogy valóban egy igazán impozáns termékről van szó, ami rengeteg extrával rendelkezik, hogy a játékosokat még jobban kiszolgálja. Egyrészt támogatott a G-Sync technológia (egyenletes teljesítmény), a 144 Hz-es, overclockkal akár 166 Hz-es képfrissítés, másrészt ott a Dynamic Action Sync (DAS), ami csökkenti a késedelmi időt.

Szintén a pozitívumok közé sorolandó a feketestabilizálás, a 99%-os sRGB színtérlefedettség, a célkereszt funkció és a játék üzemmódok (FPS1, FPS2, valamint RTS és egyedi). A specifikációkból kiemelendő még az 1 ms-os elmosódáscsökkentés, valamint az 5 ms-os válaszidő.

A nagyából 120 mm-es magassággal, a képernyőt tekintve pedig 178 fokos látószöggel rendelkező LG 34UC89G hátulján HDMI 1.4-es csatlakozó, DisplayPort 1.2-es dugasz, fejhallgató kimenet, valamint USB 3.0-s port kapott helyet. A teljesítményt persze meg is kell fizetni, a monitor ára ugyanis itthon bruttó 299.990 forint lesz. Bővebb információért az LG weboldalára érdemes ellátogatni.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt