Elstarolt a berlini IFA kiállítás, a vállalatok már elkezdték leleplezni termékeiket, köztük az LG is, aki bemutatta az LG G7 One és az LG G7 Fit okostelefonjait.

LG G7 One

Az LG G7 One az első telefon a G-sorozatból, ami Snapdragon 835-tel fut, az LG G6 a régebbi Snapdragon 821-et használja, míg az LG G7 ThinQ zászlóshajója a Snapdragon 845-öt rejti magában. A 6,1 hüvelykes, 19,5:9-es képarányú, QHD+ FullVision kijelzőpanellel ellátott mobil egy notch-ot is kapott, ami többek között a közelség-érzékelőnek, a LED-villanónak és a szelfikamerának ad helyet.

Mindössze egy konfigurációval lesz vásárolható: 4 GB / 32 GB verzióval kerül a boltok polcaira, de a tárhelyet microSD-kártyával akár 512 GB-ig bővíthetjük. A telefon Android 8.1 Oreót futtat egyelőre, de az Android One programnak köszönhetően hamarosan az Android 9.0 Pie rendszert is megkapja.

A hátoldalon találjuk az ujjlenyomat-olvasót, valamint a 16 MP-es, f/1.6-os rekeszértékű kamerát. A szelfikamera 8 megapixelt kapott, rekeszértéke f/1.9. A megfelelő töltöttségért egy 3000 mAh-s akkumulátor fel, valamint a készülék Quick Charge 3.0, Quad-DAC, DTS:X, IP68 és MIL-STD 810G támogatottságot élvez.

LG G7 Fit

A G7 Fit lehet a vállalat olcsóbb modellje, Snapdagon 821-es SoC hajtja. A mobil 4 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel rendelkezik, ahogyan a G7 One. Van egy másik verzió is, melynek neve LG G7 Fit+, ez a mobil 64 GB belső tárhellyel bír, de ez is és a normál verzió is bővíthető microSD-kártyával.

A G7 Fit is Quad DAC és IP68 támogatottságot kapott, az akkumulátor pedig ennél a modellnél is 3000 mAh kapacitású. A mobil nem szerepel az Android One programban, vagyis az Android 8.1 Oreóról Android 9.0 Pie-ra kicsit később vált majd.

Az LG G7 One ‘New Moroccan Blue’ és ‘New Aurora Black’ színekben debütált, míg az  az LG G7 Fit ‘New Aurora Black’ és ‘New Platinum Gray’ színváltozatokban lesz vásárolható. Az árakról még nincsenek információk, de bizonyára hamarosan ez is kiderül.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: