A legtöbb 2018-as csúcskészülék az iPhone X-re fog hajazni és úgy néz ki, az LG sem kivétel. Az MWC ideje alatt kiszivárgott egy rövid felvétel, amin elvileg a hamarosan érkező LG G7-et láthatjuk, az eddig tudott információk és vizuális anyagok alapján a Technobuffalo és Ben Geskin elkészítette a készülék koncepcióját.

Az előlapról túl sokat nem kell mesélni, a tetején ott a gyönyörű notch, ami körbeöleli a kamerát és a szenzorokat. A hátlapról egyből az LG V30 jut eszembe, ettől vélhetően nem fog túlságosan eltérni a G7 sem.

Az LG belsős köreiben a készülékre “Judy” álnéven hivatkozik, tulajdonságait tekintve pedig annyit tudunk, hogy az előlapon egy 6 hüvelykes, 3120 x 1440 pixel felbontású OLED kijelzőt fogunk kapni, a rendszerchip Snapdragon 845 lesz, ami mellé 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet fogunk kapni. A telefonról többet egyelőre nem tudni, a bemutató valamikor tavasszal lesz.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.