Hirdetés

Az LG-nél a Ken Honggal készített interjú során kiderült, hogy érkezni fog az LG G7, csak nem biztos, hogy ezen a néven, és hamarabb, mint amit a pletykák jósolnak (tehát nyár előtt már a boltok polcaira kerülhet). A csúcstelefon, amiről az Ynet lőtt lesifotókat, 6″-es OLED kijelzőt kap, méghozzá 1440 x 3120 pixeles felbontással, a G6-nál ismert képarány tehát 19,5:9-re változik.

Ahogy az Asus Zenfone 5, úgy az LG G7 is rendelkezik majd Notch-csal, vagyis az iPhone X-hez hasonló szigettel a képernyő tetején, ide kerülnek majd a szenzorok és a 8 megapixeles előlapi kamera.

Hátul két új fejlesztésű 16 megapixeles fényképezőgép lesz, mindkettő f/1.6-os rekeszértékkel bír majd, ám az egyik OIS-t kap, a másik nagylátószöget. Alájuk kerül az ujjlenyomat-olvasó. Nem meglepő módon már a Snapdragon 845 fog belül duruzsolni, 6/64 illetve 6/128 GB-os kiveitel mellett. Pletykálják még a DTS:X hangzást is.

Hirdetés
FORRÁSYnet
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt