A LeEco méretes készüléke most a készlet erejéig (ami 110 darab) 224 dollárért vásárolható meg a CAFAGO weboldalán. A Le Max 2 2016 májusában debütált, de tulajdonságai alapján most is egy ütős modellnek számít.

5,7 hüvelykes QHD felbontású kijelzőt, Snapdragon 820-as processzort, 6 GB RAM-ot és 32/64 GB tárhelyet kapott. Ha csak ezeket vesszük figyelembe, akkor már egy kiváló készülékről beszélhetünk, azonban ehhez a hardverhez 3100 mAh kapacitású akku jár, ami ehhez a mérethez és felbontáshoz kevés, 3 napos üzemidőt bizonyára nem fog biztosítani.

A hátlapra egy 21 MP felbontású f/2.0 rekeszértékű kamera került fázisdetektálós autófókusszal, kéttónusú LED villanóval és optikai képstabilizátorral, míg az előlapra egy 8 MP-es szenzor került. Hátrányai közé tartozik, hogy nincs rajta 3,5 mm-es jack csatlakozó, viszont a doboz tartalmát képezi egy átalakító, illetve nem bővíthető, így csak a belső tárhely áll rendelkezésünkre.

Ez a készülék a CAFAGO weboldalán (UK szabványú töltővel) 224 dollárba kerül, ami 62.000 Ft-nak felel meg. Ez az ár nem tartalmazza az esetleges járulékos költségeket (vám, ÁFA).

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.