Hirdetés

Korábban már kiderült, hogy nézhet ki, úgy fest azonban, hogy nem mutatják be jövőre: Kuo szerint 2024-ben jöhet az iPhone SE 4 a vártnál alacsonyabb kereslet miatt.

Az elemző szerint kevesen veszik a középkategóriás almás mobilokat, ezért a cég vagy nem adja ki, vagy csak később mutatja be a következő generációs SE-t, amitől egy masszív dizájnváltást várunk.

Kuo szerint 2024-ben jöhet az iPhone SE 4

A pletykák szerint az új SE az iPhone XR megjelenését kaphatja, bevágásos kijelzővel és Face ID-vel. Mivel a termék előállítása ezáltal többe kerül majd, az Apple várhatóan inkább nem kockáztat: időt hagy magának, hogy újragondolja a középkategóriás stratégiát és az árazást.

A mobil várhatóan az XR megjelenése mellé a legújabb aktuális rendszerchipet párosítja, így egy sokkal jobban a modern korba illeszkedő eszköz jön létre.

A mostani SE-re bár kicsi a kereslet, egy újragondolt megjelenéssel bíró, a csúcsszériánál valamivel kedvezőbben beárazott almás mobilnak bizonyára lenne piaca, azonban a 2023-as recesszió és bizonytalanság óvatosabb lépésekre készteti az Apple-t is.

A kiemelt kép illusztráció.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.