Hirdetés

Korábban már megsejtették a változást, most képeken is látható, hogy milyen lehet a gyakorlatban az új iPhone SE 4.

Néhány napja írtunk róla, hogy nagyobb kijelzőt kaphat az iPhone SE 4, most renderképeken is látható a várható megjelenése.

Jon Prosser szivárogtató névtelen forrásból származó információkkal támasztotta alá a korábban megjelent híreket, amelyeket Ian Zelbo fel is használt a 3D renderek elkészítéséhez.

Így nézhet ki az iPhone SE 4 a pletykák szerint

Az SE széria továbbra is több éves lemaradásban marad, de egy fokkal talán közelebb helyezkedik majd el a legújabb almás mobilokhoz, mint jelenleg. Az iPhone XR a notchos éra elejéről származik, vagyis az eredetihez hasonló méretű bevágása van, az új SE pedig várhatóan nem az iPhone 13 és az azt követő mobilok csökkentett méretű kameraszigetét kapja majd valószínűleg, a dinamikus sziget SE-re költözésének pedig még csekélyebb az esélye.

iPhone SE 4 fehér

Az egykamerás hátlap szintén a múlt egy itt maradt darabkája, de ez nem feltétlenül baj, hiszen az A15 képfeldolgozásával jobb eredményt érhetünk majd el, mint amire annak idején az iPhone XR képes volt.

iPhone SE 4 product red

És ha már szóba került az A15, arról is fontos szót ejteni, hogy valószínűleg marad az A15, ez azért is lenne logikus, mert az idei mobilok közül is csak a Prók kaptak újabbat, éppen annak ára miatt, és egy „belépő szintű” mobil esetében várhatóan nem engedheti meg magának az Apple, hogy A16-tal szerelje az SE-t. Ennek ellenére előrelépésre mégis lehet számítani a jelenlegi SE-hez képest, ugyanis az A15 5 magos verzióját kaphatja az új, ami valamivel gyorsabb, mint a régi. Ezek mellett több RAM, nagyobb aksi, akár gyorsabb töltés is érkezhet az új modellel.

iPhone SE 4 éjfekete

Előfordulhat, hogy megtörténik az USB-C-re váltás, azonban az is lehetséges, hogy nem lépi még meg az Apple, hiszen a következő SE még a szabályozások hatályba lépése előtt jelenik meg, így az Apple döntésén múlik, hogy vált-e vagy sem. Bár miután az utolsó iPad is C-re váltott, elképzelhető, hogy inkább korábban lépig meg, mint később.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.