Hirdetés

Ha kíváncsi vagy egy okostelefon strapabíróságára, akkor látogass el a JerryRigEverything nevű YouTube csatornára, ugyanis itt elég sok telefonon mennek át, karcolják meg a kijelzőt, a hátlapot, a kamerák üvegét, hajlítgatják, öngyújtóval melegítik a kijelzőt, stb…

Ugyanezeken esett át a TCL által megálmodott BlackBerry KEYone, melyet az MWC-n lepleztek be. Addig nem is volt igazán nagy gond, míg el nem kezdték a videóban hajlítani. Még csak nem is teljes erőből csinálta, amikor a kijelző kipattant a helyéről, ekkor derült ki, hogy a kijelzőt egyáltalán nem tartja ragasztó a készülékházhoz és több felhasználó is szembesült már ezzel a problémával.

A TCL elismerte a problémát és dolgoznak a megoldásán, illetve azt is megtudtuk, hogy az Európában értékesítésre kerülő modelleknél ilyen probléma nem lesz. Ezt leszámítva Amerikában hamar elkeltek a készülékek, úgy látszik van igény a QWERTZ billentyűzetes mobilokra.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.