Hirdetés

Hamarosan itt a bemutató, most kiszivárogtak a Sony Xperia 1V renderképei.

Az OnLeaks és a greensmartphones összefogott és nyilvánosságra hozta vélhetően a Sony Xperia 1V renderképeit.

Kiszivárogtak a Sony Xperia 1V renderképei

A telefon modern megjelenéssel és vékony kávákkal rendelkezik, ami hasonlít az eredeti Sony Xperia 1 IV-hez. A hátlapon 3 kamera található, a függőleges elrendezésű kameraszigetben.

Kiszivárogtak a Sony Xperia 1V renderképeiAz eszközt valószínűleg a Snapdragon 8 Gen2 lapka hajtja majd 16 GB RAM társaságában, a már említett kameratrió pedig egy 12 megapixeles főkamerából, egy 48 megapixeles ultraszéles és egy 12 megapixeles telefotó egység kombinációjából állhat.Kiszivárogtak a Sony Xperia 1V renderképeiEzen kívül manapság szokatlan funkciókat is kaphatunk: jack csatlakozó, exponáló gomb, bekapcsoló gombba épített ujjlenyomat-olvasó. Felette megtalálható a hangerőszabályzó, az USB-C port pedig alul helyezkedik el a SIM tálca mellett.

Az előlapon egy 12 megapixeles kamera lapulhat, a hosszú üzemidőért pedig egy 5000mAh-s akksi felelhet. Az eszköz 161 x 69,3 x 8,5 mm-es méretekkel rendelkezhet.

Ti várjátok már a Sony új mobilját?

Új Walkmant mutatott be a Sony

Hirdetés
FORRÁSGizmochina
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.