Hirdetés

Kiszivárgott renderképeken a Google Pixel 8a, a Pixel 8 széria harmadik tagja, melynek bemutatkozása a következő hónapok során várható.

Múlt héten leleplezte a Google a Pixel 8 párost, most pedig CAD-alapú renderképek érkeztek a Pixel 8a-ról.

A készülék megjelenésében rendkívül hasonlít a Pixel 8-as duóhoz, ami nem túl meglepő, hiszen mindnyájan a Pixel 8 széria tagjai.

A hátlapon megtaláljuk a kamerasávot, elől pedig némileg vastagabb kerettel találkozhatunk a Pixel 8-hoz és a 8 Próhoz képest, ami a várhatóan alacsonyabb árcímkét tekintve érthető. Méreteit illetően a Pixel 8a 152,1 x 72,6 x 8,9 mm-es lehet, tehát majdnem ugyanakkora, mint az előd Pixel 7a, ami 152 x 72,9 x 9 mm-es méretekkel rendelkezik.

A kijelző várhatóan 6,1 hüvelykes lesz, az előlapi kamera pedig a középen elhelyezkedő kör alakú kivágásban kaphat helyet, a hátlapra 2 kamera kerülhet.

Az augusztusban felbukkant benchmark eredmények alapján a Pixel 8a egy csökkentett órajelű Tensor G3-at kaphat, vagyis ugyanannak a lapkának egy változatát, ami a Pixel 8 párosban is van, ezen kívül a mobil Android 14-gyel és 8 GB memóriával érkezhet.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.