Az LG új flagship készüléke nem úgy sikerült, ahogy arra a vállalat számított, hiszen a Samsung miatt csak Snapdragon 821 kerülhetett bele. Ennek ellenére kiváló flagship készüléket köszönthetünk a vállalat portfóliójában, gyönyörű kijelzőt, továbbfejlesztett kamerát, nagyobb akkut és vízállósági tanúsítványt is kapott.

A legnagyobb dobás azonban a Full Vision névre keresztelt 18:9-es képarányú 5.7 inches kijelző, ami 1440 x 2880 pixel felbontást kapott. Mivel nagyon kicsi a káva, így fizikai méreteiben kisebb, mint egy átlagos 5.7 inches készülék, az LG úgy is promózza, hogy a „készülék, ami elfér a kezedben”. Továbbra is nagy mobilról van szó, azonban képátlójához képest jó méretekkel bír.

A hátlap üvegből készült, a keret pedig fémből, előbbin találunk 2 db 13 MP-es kamerát, az egyikben van optikai képstabilizátor, a másik viszont 125 fokos látószöggel bír. Az előlapra szintén egy nagy látószögű (100 fok) kamera került, viszont ennek felbontása csak 5 MP.

A Snapragon 821 mellett 4 GB RAM-ot és 32/64 GB tárhelyet kapott, ami bővíthető egészen 2 TB-ig. A készülék Dolby Vision / HDR10 támogatottsággal bír, szóval az ilyen tartalmak lejátszása is elérhető. Az akkumulátor 3300 mAh kapacitású, amit QC 3.0-val USB-C-n keresztül 1 órán belül fel lehet tölteni.

Mystic white, Astro Black és Ice Platinum színekben lesz elérhető vélhetően március végétől, de pontosabb dátumot és árat egyelőre nem tudunk mondani.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.