A Xiaomi idén kihagyta az MWC-t, viszont hamarosan várható új flagship készülékének, az Mi 6 bemutatása. Két új kép jelent meg az interneten, melyeken jól láthatók a külső jellemzők.

A Xiaomi Mi 6-ból készülhet egy „Plus” vagy „Pro” modell, mely kerámia házat kap. A hátlap ívelt lesz és az elődhöz hasonlóan ez a készülék is a kijelző alatt kap egy ujjlenyomat-olvasóval ellátott home gombot. Azt nem tudni, hogy ez fizikai gomb vagy csak egy nyomásérzékeny felület, de követve a trendet, vélhetően utóbbi.

Noha a hátlap ívelt, a kijelző várhatóan nem lesz az, a Xiaomi nem lát ebben sok fantáziát, viszont a kávák igen vékonyak lesznek. Hátul a képek alapján két kamera lesz, melynek típusa le is olvasható: IMX400. Ez a Sony legújabb szenzora, amivel 960 fps-sel lehet lassított felvételt rögzíteni és egyelőre csak az XZ Premiumban érhető el. Vélhetően csak az egyik szenzor lesz ez, de már ez az egy is igen jónak ígérkezik.

A második kép alapján a készülék elérhető lesz 64 GB, 128 GB és 256 GB háttértárral 1999 yuan (83.000 Ft), 2299 yuan (95.000 Ft) és 2899 yuan (120.000 Ft) áron.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.