A Xiaomi idén kihagyta az MWC-t, viszont hamarosan várható új flagship készülékének, az Mi 6 bemutatása. Két új kép jelent meg az interneten, melyeken jól láthatók a külső jellemzők.

A Xiaomi Mi 6-ból készülhet egy “Plus” vagy “Pro” modell, mely kerámia házat kap. A hátlap ívelt lesz és az elődhöz hasonlóan ez a készülék is a kijelző alatt kap egy ujjlenyomat-olvasóval ellátott home gombot. Azt nem tudni, hogy ez fizikai gomb vagy csak egy nyomásérzékeny felület, de követve a trendet, vélhetően utóbbi.

Noha a hátlap ívelt, a kijelző várhatóan nem lesz az, a Xiaomi nem lát ebben sok fantáziát, viszont a kávák igen vékonyak lesznek. Hátul a képek alapján két kamera lesz, melynek típusa le is olvasható: IMX400. Ez a Sony legújabb szenzora, amivel 960 fps-sel lehet lassított felvételt rögzíteni és egyelőre csak az XZ Premiumban érhető el. Vélhetően csak az egyik szenzor lesz ez, de már ez az egy is igen jónak ígérkezik.

A második kép alapján a készülék elérhető lesz 64 GB, 128 GB és 256 GB háttértárral 1999 yuan (83.000 Ft), 2299 yuan (95.000 Ft) és 2899 yuan (120.000 Ft) áron.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.