Hirdetés

A Huawei Mate 30 Lite a kiszivárgott specifikációk szerint elég erős tagja lehet a középkategória már most is számos tagot magába foglaló táborának.

A kijelző 6,26 hüvelykes IPS technológiájú lehet és a bal felső sarokba fúrt lyukban találhatjuk majd a 32MP-es előlapi kamerát.

Az ívelt hátlapon egy hagyományos ujjlenyomat-olvasót és 4(!) kamerát láthatunk. Ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor egy 48 + 8 +2 +2 megapixeles szenzorok alkotta kamerasziget a képalkotó rendszer.

A hátlap alatt a Kirin 810-et fogjuk megtalálni, melynek 6 vagy 8GB memória lesz a segítségére. A 6GB-os verzió 128GB tárhelyet kap, míg a 8GB-os kiadás 128 vagy 256GB-os kiszerelésben is megvásárolható lesz.

Minimum három színben lesz kapható a Huawei Mate 30 Lite. Nem kevesebb, mint 4000 milliamperóra kapacitású akkumulátort kap, melyet akár 20 wattal is tudunk majd tölteni.

Árakról és megjelenési dátumról egyelőre nincs információnk.

Ha kíváncsi vagy Laci mit gondolt a Mate 20 Lite-ról, lesd meg az alábbi videót:

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.