Hirdetés

Jövőre érkeznek az új iPad modellek. A Mac Otakara erősítette meg ezt az információt, valamint leírták mi várható a következő iPadektől.

Korábban a Mac Otakara hiteles, valós információkat közölt, így most is esélyes, hogy igazak az információik. Szerintük 2017 tavaszán három különböző iPad is érkezik majd. A 12,9 hüvelykes iPad Pro megkapja a True Tone kijelzőt, ami eddig csak a 9,7-es iPad Pro modellben volt. Továbbá megkapja még az ambient szenzort is, amely automatikusan a környezeti fényekhez állítja a kijelző fehéregyensúlyát, valamint megkapja 12 megapixeles kamerát is, ami az iPhone 6S-ben debütált.

Forrás: iMagazin
Forrás: iMagazin

Az iPad mini 4-et egy 7,9 hüvelykes iPad váltja majd, amely megkapja a 12 megapixeles kamerát, a True Tone kijelzőt, a Smart csatlakozót és a négy hangszórót, így a tudása a mostani 9,7 hüvelykes iPad Pro-val vethető össze.

Processzorilag is erősebbek lesznek az új iPadek. Megkapják majd az A10X chipet. Ez a chip az iPhone 7-ben található chip továbbfejlesztett változata lesz.
Mindegyik iPad négy hangszóróval rendelkezik majd kettő helyett, valamint a jack-csatlakozó is megmarad a modelleknél.
Nos, ezek csak feltételezések, de a Mac Otakara információi eddig is valósak voltak, így lehetséges, hogy ilyenek lesznek a jövőre érkező új iPadek.

Hirdetés
FORRÁSiMagazin
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: