A Huawei Mate 20 Pro októberben mutatkozik be majd egy külön eseményen, nem sokkal kistestvérének, a Mate 20 Lite-nak a megszületése után (Berlin, IFA). Az XDA Developers fórumán viszont már most felbukkantak képek arról, hogy szinte pontosan milyen külsővel rendelkezik majd az eszköz.

A vízcsepp formájú notch (ez az új fantázianév) némileg meghatározza az előlapot, kevés káva marad a 6,3″-es, 1080 x 2244 pixel felbontású AMOLED kijelző körül. Hátul üveg borítja majd a telefont, hiszen érkezik a vezetékmentes töltés végre.

A Huawei Mate 20 Pro hátlapján három kamerát találunk majd, a P20 Próhoz hasonlóan, de más elhelyezéssel. Belül 7 nm-es csíkszélességű Kirin 980 SoC dübörög majd, 6 GB RAM-mal karöltve.

Ha lehet hinni a fotóknak, akkor visszatér a 3,5 mm-es jack kimenet, alulra pedig USB-C foglalat kerül. De hogy pontosan mire is lesz képes a Huawei Mate 20 Pro? Tessék:

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt