Már nem kell sokat várni, hogy bemutatkozzon végre a Huawei Mate 20 és a Mate 20 Pro. Igazából már minden kiderült a két készülékről, az árakról viszont kevés információ látott napvilágot. Eddig.

Az egyik svájci üzletnél ugyanis belistázták frankban a készüléket, minden bizonnyal ezek függlen piaci árak, tehát szolgáltatóknál ennél kedvezőbben is meg lehet majd vásárolni a mobilokat. De jaj annak, aki nem akarja lekötni magát. A Huawei Mate 20 ugyanis 799 frankot kóstál, ami 226 ezer forintot jelent, adóterhek nélkül, vagyis a végösszeg itthon bőven 250-260 ezer forint lehet.

A Huawei Mate 20 Pro megszerzéséért még mélyebben a zsebébe kell majd nyúlnia a vásárlónak, a 999 frankos kezdőár ugyanis 283 ezer forintot jelent elvileg, a gyakorlatban viszont bőven 300 ezer fölé kúszhat az összeg.

Október 16-án kiderül, de az biztos, hogy a Huawei sem lesz szívbajos, ha egy QHD+ felbontású AMOLED kijelzővel, ez alá épített ujjlenyomat-olvasóval, Kirin 980 SoC-vel, valamint tripla hátlapi kamerával szerelt Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro árazásáról van szó.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt