A Huawei Mate 20 Próról még nem nagyon láthattunk hivatalos renderképeket, azonban most elölről és hátulról is megvillantja magát, aminek köszönhetően újabb érdekes specifikációkat tudhatunk meg róla.

Kezdjük a hátlappal. A képeken jól látható, hogy a három kamera és a LED villanó 2×2-es elrendezésben helyezkedik el, nagyon meglepődnénk, ha mást látnánk a londoni bemutatón. A színekről is árulkodnak a kiszivárgott fotók, fekete, kék és Twillight színben érkezik majd a Mate 20 Pro, utóbbit a P20 Pro érkezésekor ismerhettük meg.

Mivel a hátlapon, illetve az előlapon sem találunk ujjlenyomat-olvasót, így szinte biztos, hogy a kijelzőbe fogják integrálni a szenzort. Korábban voltak arról is hírek, hogy vízcsepp alakú notch lesz a kijelző felső szegletében, itt pedig teljes méretű bevágást láthatunk. A 3D-s arcfelismerő miatt a Pro változat kaphatja a nagyobbik notch-ot, a sima Mate 20 pedig a vízcseppet.

A Mate 20 Pro lesz az első mobil, amely a Huawei 7 nanométeres lapkáját, a Kirin 980-at fogja használni, az akkumulátor kapacitása pedig meghaladhatja a 4000 mAh-t is a szóbeszédek szerint. Kíváncsian várjuk az október 16-i bemutatót.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: