Május elején mi is írtunk róla, hogy kikerült néhány kép a Huawei vélhetően első pop-up kamerás mobiljáról, a P smart Z-ről. Az Amazon olasz oldalán bukkant fel a készülék, melyről így most szinte minden kiderült.

Nem mondható kicsinek a készülék, 6,59 hüvelykes, FHD+ felbontású IPS panelt kapott. A pop-up kamera egy 16 MP-es egység, 1 másodperc alatt emelkedik ki a készülékházból és a gyártó állítása szerint akár 12 kg terhelést is kibír anélkül, hogy tönkremenne. Hátulra szintén egy 16 MP-es szenzor került, mellette pedig egy 2 MP-es mélységkamera segít a portréfotók elkészítésében.

A Kirin 710F jelzésű processzora mellé 4 GB memória és 64 GB tárhely társul, melyet microSD kártya segítségével tovább tudunk bővíteni akár 512 GB-ig. A hátlapon még egy hagyományos ujjlenyomat-olvasót is találunk, az akkumulátor pedig 4000 mAh kapacitású lett. A készüléket csendben leplezték le, ugyanis nem tudni még mikor lesz megvásárolható. Nektek tetszik az első pop-up kamerás Huawei?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.