A CAT S60 készülék hőérzékelős kamerája után egy kis Dán cég, a Lumigon bemutatta a világ első éjjellátó kamerával felszerelt okostelefonját. A 4 megapixeles egység két darab infra LED segítségével képes akár vaksötétben is fotókat illetve videókat készíteni.

lumigon-t3-3 A rozsdamentes acélból készült készülék előlapján egy 4,8 hüvelyk átmérőjű HD (1280 x 720 pixel) felbontású Super AMOLED kijelző terül el, amit Gorilla Glass 4 védőborítással is elláttak. A készülék továbbá víz- és porállósági szabványnak is megfelel, bár a pontos IP besorolás nem ismert. Azt viszont tudjuk, hogy az elődmodell, a Lumigon T2 HD IP58 minősítéssel rendelkezik, így ez a készülék is ilyesmi, vagy ennél jobb IP minősítéssel rendelkezhet.

lumigon-t3-2

Az Android 6.0 Marshmallow verzióját futtató T3 lelke egy meg nem nevezett nyolcmagos 2,2 GHz-es egység 3 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel megtámogatva. Az előlapon elhelyezett fizikai Home gomb pedig egy ujjlenyomat olvasót is rejt magában.

lumigon-t3-1A hátlapon a 4 megapixeles éjjellátó kamera mellett egy 13 megapixeles egység is lapul. Az előlapi kamera pedig 5 megapixel felbontású képek készítésére alkalmas és az előlapi vakunak köszönhetően este is készíthetünk magunkról szelfit.

lumigon-t3-5 lumigon-t3-6 lumigon-t3-4

A Lumigon T3 sztereó hangszóróval és infra LED-del is el van látva. Utóbbi segítségével távirányítóként használhatjuk a készüléket. Ha pedig ez nem lenne még elég, a T3 akár két SIM befogadására is képes.

lumigon-t3

A Lumigon T3 ára bruttó 925 dollár (kb 250 000 Ft), és a fekete modell már beszerezhető a készülékből. A fehér és narancssárga színű modellek a jövő hónapban lesznek elérhetőek. Továbbá 24 karátos arany vagy fehérarany szegéllyel ellátott verzió is érkezik a készülékből még ebben a hónapban. Ennek az ára nem sokkal lesz több mint az alapmodellé, 1200 dollár (kb 330 000 Ft) lesz majd.

lumigon-t3-arany

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...