Legutóbb április 24-én írtunk az Amazfit 2 okosóráról, amikor is egy akció keretében 50.000 Ft alatt lehetett megvásárolni.

Az óra ismét akciós, ezúttal 165,99 dollárba kerül, ami átszámolva 46.500 Ft-nak felel meg. Felmerülhet Kínából való rendelés során, hogy mi a helyzet a járulékokkal? Kell vámot fizetni?

A Gearbest ígérete szerint – és eddig nem is volt nekünk se gondunk – ha szállításnál a Priority Line metódust választjátok, akkor 100%, hogy nem kell külön illetékeket fizetni. Ebben az esetben persze felszámolnak szállítási költséget, azonban ez még mindig kevesebb, mintha ki kéne fizetni a vámilletéket és a 27% áfát.

Az Amazfit 2 tulajdonságai közé sorolható, hogy 50 méteres mélységig vízálló, tehát lehet úszni is vele, van 4 GB beépített tárhely zenéknek, van beépített GPS-e és működik androidos és iOS-es eszközökkel is.

Mi is szeretnénk letesztelni, de ha nem akarsz lemaradni erről az akcióról, akkor nem érdemes várni rá, szerintünk senki nem fog benne csalódni. Minden további infó és vásárlás a lenti linken.

Amazfit 2 vásárlás

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.