A Xiaomi egyik almárkája a Huami (aki esetleg nem tudná). Korábban már teszteltük az almárka egyik okosóráját az Amazfit Pace-t, ami kellemes csalódás volt számunkra. Hamarosan érkezik a következő modell, az Amazfit 2. Elődje, az Amazfit tavaly jelent meg, december 12-én pedig érkezik az újabb modell.

50 méterig vízálló

Az elmúlt napokban a Huami közzétett a kiegészítőről néhány olyan funkciót, amelyek a hamarosan megjelenő Amazfit 2-t jellemzik. Többek között kézi polírozású kerámiakeret veszi majd körbe a kijelzőt, illetve 50 méter mélységig vízálló lesz, pont mint az Apple Watch Series 2 és 3.

Egyelőre csak ennyi derült ki az óráról, de december 12-ig még van pár nap, nem kizárt, hogy újabb részletet csepegtetnek az érdeklődők számára. Kérdéses az is, hogy szintén 1,34 hüvelyk képátlójú lesz-e az Amazfit 2, mint elődje vagy más kijelzőméretet kapunk. Hamarosan kiderül.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: