Korábban már teszteltük a Xiaomi almárkájának, a Huami két okosóráját, az egyik az Amazfit Pace volt, a másik pedig az Amazfit Bip. Mindkettő remek eszköz, jól használhatóak és kiváló üzemidővel rendelkeznek.

A Gearbest oldalán ma még kedvezményesebb áron lehet megvásárolni az Amazfit 2 okosórát, ami szénszálas polikarbonát házzal és (majdnem) kerek, 320 x 300 pixeles kijelzővel rendelkezik.

Az Amazfit 2 50 méteres mélységig vízálló, különböző úszási programok is vannak benne a szokásos aktivitásokon felül, a beépített 4 GB tárhelynek köszönhetően pedig zenét is lehet hallgatni okostelefon nélkül. Hangszóró nincs benne továbbra sem, tehát hívásokat nem tudunk felvenni, csak elutasítani lehet őket, de mindenről értesítést küld, szerintem ez a legfontosabb egy okosóránál.

Az órában 280 mAh kapacitású akkumulátor található, amivel 5 napon át bírja egyetlen feltöltéssel. Működik Android (4.4+) és iOS (9.0+) eszközökkel is az Amazfit appon keresztül, azonban magyar nyelv nincs benne, ezzel azért jobb számolni.

Mi is szeretnénk letesztelni az eszközt, de addig is, ha szeretnél beszerezni egyet, akkor 190 dolláros (kb. 48.500 Ft) áron a tiéd lehet. Ha érdekel, KATT IDE.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. se nem kerámia a keret, se nem OLED a kijelző az Amazfit Pace 2 (Stratos) okosórán, egyébként stimmel…

Comments are closed.