Igaz, hogy nem olyan rég mutatták be a Galaxy S9-et, de pár hónapon belül lehet számítani a Galaxy Note9 érkezésére is. Azt már lehet tudni, hogy a telefon a „crown” kódnévre hallgat, illetve továbbfejlesztett S Pennel fog érkezni. Mire lehet számítani?

A Note9 szerintünk nagyon sokban fog hasonlítani a Galaxy S9+-hoz, annyi különbség várható majd, hogy lesz hozzá egy toll, de ha lesz más eltérés is, az sem lesz túl számottevő. Megjelent az interneten egy renderkép, ami a forrás állítása szerint a Galaxy Note9-et ábrázolja. Ha ez valóban igaz, akkor a Note8-hoz képest dizájn szempontjából ne várjunk túl nagy fejlődést.

A képen a telefon előlapja és az S Pen látszik, a hátlapon vélhetően az S9-hez hasonlóan a kamerák alá kerül majd az ujjlenyomat-olvasó. Az nem kétség, hogy kiváló készülék lesz a Note9 is, azonban (az S9+-hoz képest) túl sok fejlesztésre mi nem számítunk. De ne legyen igazunk!

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.