Hirdetés

Humoros videóval trollkodja a Google az iPhone felhasználókat, a Samsung után a keresőóriás is az almás cég lemaradásán élcelődött.

A videóban a két telefon beszélget, a Pixel pedig többek közt arra világít rá, hogy az iPhone le van maradva a hajtogatható mobilok terén.

@googlepixel

iPhone® leaves a big case to fill, but Pixel is ready to live up to the legend. #BestPhonesForever #Google #GooglePixel #Pixel7 Pro

♬ original sound – Google Pixel

A Samsung korábbi reklám videója hasonló hiányosságra világított rá. A videóban Apple felhasználókat láthatunk, akik közül az egyik kíváncsi, és úgy gondolja, átnézne a Samsung oldalára, ahova már megérkeztek az összehajtható mobilok és a szuper kamerák, az Apple fanatikus barátai azonban inkább megvárnák, amíg a cupertinói cég elhozza az almás mobilokba is az újdonságokat, hiszen ők ezt teszik, várnak.

A tavaly őszi pletykák szerint egyébként jó ideig nem lesz összehajtható iPhone, sőt, a hírek arról is szóltak, hogy nem a telefonokkal, hanem az iPadekkel vágnának bele a hajlítható eszközök megalkotásába.

Hirdetés
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.