Hirdetés

Várható valami összehajtható Apple kütyü, most azt mondják az elemzők, hogy egy iPad lehet az.

A CCS Insight jelentése szerint nem iPhone, hanem egy iPad lehet az összehajtható Apple kütyü, ami 2024-ben érkezhet.

Összehajtható Apple kütyü jöhet 2024-ben, dolgoznak a saját 5G modemen

Más gyártókkal szemben úgy néz ki, hogy az Apple nem összehajtható telefonnal, hanem összehajtható iPaddel lép be az összehajtható eszközök klubjába. Ez a lépés számos szempontból érthető, egyrészt, ez még mindig egy fejlődő ágazat, nem teljesen kiforrott a dolog, túl kockázatos lehet.

Az Apple pedig biztonsági játékos, illetve azért is lehetne hátrányos iPhone-nal indítani, mert az keresztbe tehetne a sima iPhone-os eladásoknak, illetve legalább 2500 dolláros áron kéne kínálniuk, hogy elkülönüljön a legjobb Pro Max modellektől.

A CCS kutatási vezetője, Ben Wood szerint az Apple szívesen elkerülne minden technikai problémát egy összecsukható telefonnal, és ehelyett inkább a táblagéppel próbálkoznának először.

Ezzel szemben a megbízható szivárogtató, Ming-Chi Kuo azt mondta, hogy 2024-ben egy összecsukható iPhone érkezhet. Ezek alapján annyi sejthető, hogy 2024-ben valami összecsukható érkezik, de hogy pontosan mi, azt még tippelni is korai volna.

A CCS jelentése kitér arra, hogy az Apple 2025-ben vezetheti be a saját 5G modemét. Jelenleg a mobilkommunikáció terén még mindig a Qualcomm-ra van utalva az Apple.

2019-ben azonban megvásárolta az almás cég az Intel modem üzletágát, és a hírek szerint jelenleg is dolgoznak a házon belüli 5G modemen, ami lehetővé teszi, hogy integrálja saját modemet az A-sorozatú lapkakészletébe, így egyetlen chip képes lenne ellátni a szükséges feladatokat.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.