A Huawei Mate 10 termékcsalád két tagját jelentették be ma, a TESLA Budapest szórakozóhelyen. Magyarországon hivatalos csatornákon a Huawei Mate 10 Pro és a Mate 10 lite lesz kapható.

Korábban mindkét készülék tulajdonságairól beszámoltunk, ezekről lentebb tájékozódhattok.

Hivatalos! Itt a Huawei Mate 10 termékcsalád

Magyarországon a Huawei Mate 10 Pro kártyafüggetlenül bruttó 254.990 Ft-os fogyasztói áron lesz kapható, az előrendelők pedig kapnak ajándékba egy Huawei 360-as kamerát. Az előrendelés október 27-én indul, ami november 14-ig tart. A boltok polcain november 15-től kapható.

Szolgáltatói oldalról egyelőre a Magyar Telekom tekintetében vannak információink. október 27-től már rendelhető 360 fokos kamerával egyelőre csak a lenti képeken is látható barna színben. Mobil korlátlan + Net korlátlan díjcsomagban pedig 0 Ft-ért már vihető.

A Huawei Mate 10 lite, ami Kínában a Mainmang 6 névre hallgat 119.990 Ft-ért lesz kapható hazánkban a viszonteladók kínálatában október 30-tól.

Huawei Mate 10 lite
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Teszt mikorra várható? Ha tényleg a beharangozott szinten teszi a dolgát, akkor alá vágtak rendesen a note-nak…

Comments are closed.