Hirdetés

A kiállítás szeptember elején kerül megrendezésre, érkeznek a HONOR IFA újdonságok is.

A berlini elektronikai kiállítás, az IFA idén újra várja a látogatókat, erre szokták időzíteni a gyártók az új bejelentéseket is. Jönnek a HONOR IFA újdonságok is, „Összekapcsolunk a jövővel” címmel tartanak sajtótájékoztatót szeptember 2-án, magyar idő szerint 17:00-kor.

Hogy mre lehet számítani, azt egyelőre nem tudni, hivatalosan eddig csak két ízelítő fotót osztottak meg, két szögből egy manökent láthatunk a gyártó tesztlaborjában, a fülében vélhetően egy új TWS fülhallgatóval. Én azért számítok új okostelefonra és laptopra is.

HONOR IFA

Ha érdekel a bejelentés, a HONOR weboldalán, illetve a lent beágyazott YouTube videón keresztül te is tudod majd élőben követni az eseményeket.

Hirdetés
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.